Нечистоплътност. Така Бойко Борисов определи готвените според ПП  от страна

...
Нечистоплътност. Така Бойко Борисов определи готвените според ПП  от страна
Коментари Харесай

Компроматите срещу ПП няма да повлияят на Борисов

Нечистоплътност. Така Бойко Борисов дефинира готвените съгласно Политическа партия  от страна на техния и някогашен на Има Такъв Народ народен представител Радостин Василев. В същото време тези компромати не разколебават желанието на водача на ГЕРБ за с обединението ПП/ДБ.

" То човек да няма телефон в днешно време, превърнахме се в страна на записите. Мен ме записваха по тоалетни, по какво ли не и тогава изпадахте в телешки екстаз всички да го коментирате. В правова страна нерегламентиран запис не се разяснява. Точка ", възмути се Борисов в постоянната си утринна сводка преди началото на пленарното съвещание на Народното събрание.

" Нямам никаква информация по тематиката ", отсече партийният водач. И се съгласи с мнението, изказано от Кирил Петков на спонтанния късен брифинг от четвъртък - задачата на мероприятието е да се осуети съставянето на държавно управление.
 Атанасов: Отвсякъде нападат основаването на постоянен кабинет
Атанасов: Отвсякъде нападат основаването на постоянен кабинет

Депутатът от ПП/ДБ не е изумен от абсурда към записите

Обаче - Кирил Петков следва да внимава с обвиняванията си против службите, счита Борисов. " Не знам Кирил Петков какво знае. На негово място аз нямаше да разясня, тъй като това е нечистоплътно, нерегламентирано, нелегално. Вместо да си приказваме за бюджета, за промените, си приказваме по какъв начин някой записвал. Службите са доста общо разбиране и господин Петков би трябвало да знае това. БОП ли е, полиция ли е, жандармерия ли е, гранична полиция ли е, ДАНС ли е, военно разузнаване, цивилно разузнаване? Има ли регламентирани мероприятия, разпоредени от съда? Това са тежки обвинявания и не може да се поставя под един знаменател ", разкритикува метода на Петков Борисов в отговор на въпрос на News.bg.

Подобен и по тази причина спряло да се приказва към този момент за това, забелязал водачът на ГЕРБ. " Целта беше да ме омаскарят, да се срине страната. И всички виждате две години какво се случва. "

Борисов отхвърли да разяснява в началото и извършените през вчерашния ден тъй като заречен да не разкрива детайлности на разпитващите го. На наш въпрос обаче разкри забавен подробност от разговора му с прокурорите: " Не знам по какъв начин Политическа партия и Демократична България, в случай че се отиде на избори, по какъв начин ще приказват за правосъдна промяна. Защото на втория разпит ме попитаха (на Гешев) и аз ли съм предиздвикал Мария Габриел. И аз единствено попитах - Румен Радев разпитваха ли го, Асен Василев разпитваха ли го, Кирил Петков разпитваха ли го, Надежда Йорданова разпитваха ли я, Крум Зарков разпитваха ли го, Атанас Атанасов, Христо Иванов - разпитваха ли ги? Не. Значи единствено от ГЕРБ зависи правосъдната промяна. "
 Прокуратурата: Борисов е свикан на разпит по закон
Прокуратурата: Борисов е свикан на разпит по закон

Разпитът на Борисов не бил съгласно " остарели сигнали "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР